| Dulce,Anahi & Mayte Dok se ne regujete pojavice vam se samo par tema, a kad se regujete imacete sve! regujte se!!! |
|
| prevodi pesama najpopularnije grupe!!! | |
| | |
Àóòîð | Ïîðóêà |
---|
~Micy*95* admin*~ Admin
Áðî¼ ïîðóêà : 174 Join date : 21.03.2008 Age : 28 Ëîêàöè¼à : peva sa RBD-om
| Íàñëîâ: prevodi pesama najpopularnije grupe!!! Tue Apr 08, 2008 10:45 pm | |
| Money, money ~Pare, pare~
Ove noci necu predati Srce Necu pomesati ljubav sa strascu Ne zelim da znam za prevare koje su ucinile da se osetim Razocaranom, posle predaje, napustenom
Necu biti luda, izgubljena Za nekim covekom Koji nema nista da mi da Samo tvrdo Srce
Pare, pare, ako nema para, ne Neces dobiti ni moj broj telefona
I platila sam suzama i bolom I u meni samo jadno Srce I sad znam da necu da pricam o ljubavi A da me ne rasplaces, u svakom slucaju
Vise necu da placem (6x) I ove noci cu izaci da igram
REF. 2x Oseti kako muzika leti Vodeci moja osecanja na neki put I ti osecas kako se moje Srce ledi I postaje hladno i proracunato, kada ti
Zelis da me rasplaces I ja necu plakati Zelis da me rasplaces I ja necu plakati, u svakom slucaju
Ove noci cu oblikovati tvoje Srce Trazim ga da ga izbavim iz mracnog zatvora Posle plesa sa tobom, nateracu te da osetis Toliku ljubav, da ce zaboraviti na tugu, i ja
Pazi se Govorim ti da te volim Da umirem Da te imam Pored sebe Igraj uz ovaj reggaeton
Duso, duso, igraj dok ne vidimo mesec Igrajmo uz muziku Lunija Tunsa
I platila sam suzama i bolom I u meni samo jadno Srce Igraj i samo cu otvoriti tvoje Srce I ja te nisam rasplakao, u svakom slucaju
Ja te nisam rasplakao (7x) U svakom slucaju
REF. 4x
Zelis da me rasplaces I ja necu plakati Zelis da me rasplaces I ja necu plakati, u svakom slucaju | |
| | | ~Micy*95* admin*~ Admin
Áðî¼ ïîðóêà : 174 Join date : 21.03.2008 Age : 28 Ëîêàöè¼à : peva sa RBD-om
| Íàñëîâ: Re: prevodi pesama najpopularnije grupe!!! Tue Apr 08, 2008 10:46 pm | |
| Niko ne moze da zgazi tvoju slobodu Vici jako ako hoce da te ucutkaju Nista ne moze da te zaustavi,ako imas veru Nemoj da stajes sa tvojim imenom ispisanim na zidu…. ispisanim na zidu…..
Ne stidi se nikada,uvek podigni glas Bori se jako,bez mere,ne dozvoli da te prevare Nemoj da stajes sa tvojim imenom ispisanim na zidu…. ispisanim na zidu…..
Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Nemoj imati strah da letis Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Nemoj imati strah da letis
Ne unistavaj dobrotu u tvom srcu, Sve sto radis radi sa ljubavju, Sa krilima,sa vetrom,nemas sta da izgubis Nemoj da stajes sa tvojim imenom ispisanim na zidu…. ispisanim na zidu…..
Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Nemoj imati strah da letis Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Nemoj imati strah da letis OOOO….JEEEE…. | |
| | | nice_girl Moderator
Áðî¼ ïîðóêà : 391 Join date : 04.05.2008 Age : 30
| Íàñëîâ: Re: prevodi pesama najpopularnije grupe!!! Sun May 04, 2008 3:58 pm | |
| RBD-SER O PARECER
Postojim
POSTOJIM , sta zamisljas Ne mozes me uciniti vlasnicom tvog zivota Ako me ne gledas,baby….
Mnogo sam puta pokusavala Da podignem glas, Da probudim prazan interes Koji ce te uciniti mojim…..
I znam da se mozda taj dan Nikada nece dogoditi
REFREN Ali,ti ces uvek u mojim snovima biti Kao svetlost koja me ispunjava Koja me budi,zelim opet da pokusam….
Ja……..
Znam da srce udara sve jace,vise od motora Iako ne znas nista o meni Jednog dana ces se odvaziti da saznas,ljubavi.
Kada sam uspela I priblizila se tebi, Posvadjala sam se,zivci su me ubijali Nisam rekla nista,baby….
Drugog dana kada sam se ubedila da govorim, Videla sam te da prolazis sa drugom,veoma srecan Nije bio momenat,baby…. REFREN…
Videti te da prolazis bez reci,je surova patnja Koja prestane na kratko kada pomislim na tebe Prolazis pored mene,uz jedno osecanje… I ne interesuju me dani koji ce se desiti ili ce umreti pokusaj….
Zelim ponovo da pokusam…. | |
| Íàñëîâ: Re: prevodi pesama najpopularnije grupe!!! Sun May 04, 2008 3:58 pm | |
| FUEGO
Vatra
Toplota mog tela se povecava skoro bez kontrole sa svakim pokretom Pocinje sa mojim rukama a zavrsava se u mom srcu Kad sam ti cudna
Delici ljubavi koji plivaju u meni pokusavaju da zapale led na tvom srcu
REF: Plasim se Da izgubim kontrolu Ne nadam se Vracanju tebi Kad god te nadjem, vratices se u zelju Koja polako gori mojom vatrom Vatrom
Moj impuls je ubrzan sa tobom pricvrscenim za mene I samnom Nisam umorna od zadrzavanja tebe samo za sebe Ako su tako blizu Delici ljubavi koji plivaju u meni pokusavaju da zapale led na tvom srcu
REF
Osecam vatru u sebi vatru koja dolazi od tebe I to je zbog svega sto sam zelela
REF | |
| RBD-SALVAME
Spasi me
Biti iznenadjen je moja potreba Zivim bez nade Od kada se vishe ne vrachash Zivim zbog zelje Sa cvorom na grlu I to je to, ne pustam te da prestanesh da mislish Malo po malo, srce gubi veru, gubi zvuk
REF: Spasi me od zaborava, spasi me od usampljenosti Spasi me od dosade, predajem se tebi Spasi me od zaborava, spasi me od mraka Spasi me od dosade, nikad me nemoj pustiti da propadnem
Molim jako da nastavim, ali ljubav je samo rec koju ponekad jako teshko zaboravim Zivim zbog zelje Sa cvorom na grlu I to je to, ne pushtam te da prestanesh da mislish Malo po malo, srce gubi veru, gubi zvuk.. | |
| Íàñëîâ: Re: prevodi pesama najpopularnije grupe!!! Sun May 04, 2008 3:59 pm | |
| QUERO PODER
Zelim da mogu
Moj zivot,mislis da imas moj zivot U tvojim rukama,zato sto imas BMV godine Mislis da imas moc zbog tvoje Cekovne knjizice I tvoje marke farmerka, Ali to ne kaze nista o tebi,ni meni, Samo o onome sto osecam prema tebi I bez tebe ja mogu da zivim…..
REFREN.Zelim da mogu Da upoznam nekog ko ima moc, Da oraspolozi mi dusu sa jednim pogledom Mogu da volim nekog ko ima moc Da me ucini srecnom, Da ga nije briga za nista drugo, Samo moja ljubav,rizikuje tvoje srce Probudices moju strast, probudices moju strast….
Zao mi je,ali nemam cenu Iako se osecas kao da si moj vlasnik,frajeru Ja sam mnogo vise od toga Mislis da sam trofej, I da si glup,mnogo si daleko od nagrade, I da….Jednom sam verovala u tebe,I naucila da bez tebe ja mogu da zivim….
REFREN.Zelim da mogu Da upoznam nekog ko ima moc, Da oraspolozi mi dusu sa jednim pogledom Mogu da volim nekog ko ima moc Da me ucini srecnom, Da ga nije briga za nista drugo, Samo moja ljubav,rizikuje tvoje srce Probudices moju strast, probudices moju strast….
Ako ti zelis,ja mogu da te volim Zatvori oci,ne misli vise Ja cu samo predati moje srce,moja ljubavi.ostavi bol….
REFREN | |
| Íàñëîâ: Re: prevodi pesama najpopularnije grupe!!! Sun May 04, 2008 3:59 pm | |
| UN POCO DE TU AMOR
Malo tvoje ljubavi
Ja znam da sam Jos jedan prijatelj u gomili Koji je samo fan njenog srca To me ne zaustavlja da sanjam o tebi svakim danom sve vishe Ali ja takodje znam Da izmedju gomile Jednom mozhesh videti svetlo na mojoj kozhi Da prepoznash najverniju ljubav
Trebash mi kao vazduh Niko te ne mozhe voleti ovoliko
REF :Malo tvoje ljubawi da mi omoguchi da zhiwim Malo twoje ljubawi me mozhe uchiniti srechnim Samo malo tvoje ljubavi je ono shto trazhim
Daj mi znak, minut za prichu Daj mi samo jednu shansu Da uchinim da me volish svakim danom sve vishe
Ali ja takodje znam Da izmedju gomile Jednom mozhesh videti svetlo na mojoj kozhi Da prepoznash najverniju ljubav
Trebash mi kao vazduh Niko te ne mozhe voleti ovoliko
REF: Malo tvoje ljubawi da mi omoguchi da zhiwim Malo twoje ljubawi me mozhe uchiniti srechnim Samo malo tvoje ljubavi je ono shto trazhim | |
| REBELDE
Buntovnik
Dok moje misli odlaze tamo gde si ti Moj otac ponovo viče Da sam prokleo moju budućnost i njegov mir Na moj način
Iako ga čujem ja sam daleko odavde Zatvorim očim i mislim na tebe
Buntovnik sam Kada nisam kao drugi Buntovnik sam Kada te volim do ludila Buntovnik sam Kada ne mislim kao juče Buntovnik sam Kada mi se uvučes pod kožu Da, buntovnik sam Možda,….. niko me ne poznaje
Jedan od ovih dana ću pobeći Da stavim na kocku sve zbog jednog sna Sve u životu se dobija i gubi Treba se kladiti , treba sekladiti bez straha Nije mi puno bitno šta kažu o meni Zatvorim oči i mislim o tebi
Buntovnik sam Kada nisam kao drugi Buntovnik sam Kada te volim do ludila Buntovnik sam Kada ne mislim kao juče Buntovnik sam Kada mi se uvučes pod kožu Da, buntovnik sam Možda,…..
Nije mi puno bitno šta kažu o meni Zatvorim oči i mislim o tebi
Buntovnik sam Kada nisam kao drugi Buntovnik sam Kada te volim do ludila Buntovnik sam Kada ne mislim kao juče Buntovnik sam Kada mi se uvučes pod kožu
Buntovnik sam Kada nisam kao drugi Buntovnik sam Kada te volim do ludila Buntovnik sam Kada ne mislim kao juče Buntovnik sam Kada mi se uvučes pod kožu |Buntovnik sam | |
| Íàñëîâ: Re: prevodi pesama najpopularnije grupe!!! Sun May 04, 2008 4:00 pm | |
| FUERA
Odlazi
Od tvog glasa mi postaje lose Vec je proslo cetiri Shvati da ne zelim da pricam o tome Nema svrhe
Prekini vezu, ili cu ja tebi prekinuti Mrzim te previse Ne zovi i ne trazi me vise Cinis me ocajnom
Ne das mi da zivim Ne podnosim te, pocinjem da se ljutim Vise ne zelim da pricam o proslosti REci cu ti, volela sam te kao sto nikad nikog nisam volela Ismejao si me, povredio si me toliko.
Odlazi... Vise mi ne nedostajes Ne zelim vise nikad da te vidim kraj sebe Odlazi...Vise te ne volim Nisi mi vise potreban i (halagos ne znam sta znaci) Odlazi...Skodis mi Bolje da prekinemo ovo u miru Odlazi... Na kraju krajeva Neko me ceka
Rekla sam ti da vise ne dolazis Sta zelis da uradim Da mi vise ne smetas Ne donosi poklone Odlazi, uskoro zatvaram Vec mi dosadjujes Ne zovi me i ne trazi me vise Cinis me ocajnom.
Ne das mi da zivim... | |
| Íàñëîâ: Re: prevodi pesama najpopularnije grupe!!! Sun May 04, 2008 4:21 pm | |
| Sueles volver – Stikle se vracaju
Boli me Osetim Znam da mi je nesto otkazalo
Zato Se vracam Da bih te video
I samo tako Gubim se u tvom pogledu I samo tako Ako si sa mnom mogu da budem srecan
REF: Stikle se vracaju u moje snove Kao neko secanje Ali sam ipak budan i gubim te Tako si daleko
Sada hocu Da te imam Bez straha da pogresim
Fale mi Tvoji poljupci Da se vratis meni
I samo tako Gubim se u tvom pogledu I samo tako Ako si sa mnom mogu da budem srecan
REF.
Nemam vazduha Vidim tvoje telo i ne mislim Zaboravljam svoju samocu Bez tebe ne mogu Hocu da te vidim jos samo jedan put Samo mislim na povratak Tebi
Stikle se vracaju u moje snove...
REF. 2x
Nemam vazduha Vidim tvoje telo i ne mislim Zaboravljam svoju samocu Tako si daleko Hocu da te vidim jos samo jedan put Samo mislim na povratak Nemam vazduha | |
| Íàñëîâ: Re: prevodi pesama najpopularnije grupe!!! Sun May 04, 2008 4:22 pm | |
| Tal vez manana – Mozda sutra
Zelela bih da mislim Da postoji nada Zelim da budem zajedno sa tobom
Ponovo cu te naci Mozda sutra Vratices se meni
Ne zelim da zaboravim tvoj pogled Zelim da mislim na tebe Ne mogu da te pustim da volis Osecam te kako dises
REF: Zasto je ovaj pozdrav Nezaboravan Ne mogu da te pronadjem kasnije Zasto je ovaj bol Nepodnosljiv Zao mi je, ali udvostrucicu se sa tvojim nogama
Ne mogu da lazem Imam te u dusi Nista nije isto bez tebe
Boli me da kazem Da bez tebe nema nicega Nastavljas da budes u meni
Ne zelim da zaboravim tvoj pogled Zelim da mislim na tebe Ne mogu da te pustim da volis Osecam te kako dises
REF.
Ponovo da te vidim Ponovo da te volim Da izadjem iz ove praznine Da cujem tvoj glas Da zivim tvoju ljubav Da te osetim tako blizu sebe
REF.
Ne mogu Da dopustim da me pogledas U mojim snovima Hocu da se naslikam na tebi Ne mogu Da dopustim da me pogledas U mojim snovima Hocu da te pronadjem posle | |
| Íàñëîâ: Re: prevodi pesama najpopularnije grupe!!! Wed May 07, 2008 2:25 pm | |
| Sta Ima Iza (Que Hay Detras)
Mislim na tebe Mogu da vidim boju I refleks moje depresije Mogu da vidim profil Od duha koji je u mojoj unutrasnjosti I nisam prestala da pusim I nemogu da spavam I u sred samoce Jos mislim na tebe I ne usudjuem se da pocnem Da te zaboravim za kraj Zato sto se plasim da otkrijem Sta ima iza tebe
Sta ima iza jedne suze Sta ima iza slabosti Sta ima iza poslednjeg rastanka Sta ima iza kada se zavrsi ljubav Sta ima iza
Mogu da vidim odavde Moja secanja kako te jure Mogu da vidim profil od moje senke Preko zida I nisam prestala da pusim I nemogu da spavam I u sred samoce jos mislim na tebe I ne usudjuemse da pocnem Da te zaboravim za kraj Zato sto se plasim da otkrijem Sta ima iza tebe
Sta ima iza jedne suze Sta ima iza slabosti Sta ima iza poslednjeg rastanka Sta ima iza kada se zavrsi ljubav Sta ima iza...(bis) | |
| Íàñëîâ: Re: prevodi pesama najpopularnije grupe!!! Wed May 07, 2008 2:25 pm | |
| ME VOY-ODLAZIM Ja sam te volela,odolevala Kao andjeo koji peva Kao da si bio jedini. Ja sam verovala u tvoje lazi, A ti si mi se smejao iza ledja I krao kao naljboji lopov,ti….. REFREN I danas ti kazem da sam ti ja Dala svu svoju snagu,iluziju I zato ne ostavljaj me samu,zbunjenu I punu prezira. Bol koji si ostavio da zgazi moje srce Ako mislis da sam tvoja, Vec ces videti kada se vratis ovde
Tvoja senka me progoni I gusi, Duh koji si sada ti. Uvek jaka,uvek slaba Zavrsava se na tome da se uvek vracas, Ali ja razbijam viziju…ovde….
REFREN I danas ti kazem da sam ti ja Dala svu svoju snagu,iluziju I zato ne ostavljaj me samu,zbunjenu I punu prezira. Bol koji si ostavio da zgazi moje srce Ako mislis da sam tvoja, Vec ces videti kada se vratis ovde
Nema nista da se kaze, Vise ne moras da lazes, Progutaj tvoju izdaju, Ja odlazim. Ne postoji oprostaj, Ne postojimo ti I ja, Ne podnosim tvoj stav,odlazim…. Sta je bilo,sta postoji,sve sto je posojalo, Vec je zaboravljeno
REFREN I danas ti kazem da sam ti ja Dala svu svoju snagu,iluziju I zato ne ostavljaj me samu,zbunjenu I punu prezira. Bol koji si ostavio da zgazi moje srce Ako mislis da sam tvoja, Vec ces videti kada se vratis ovde | |
| Íàñëîâ: Re: prevodi pesama najpopularnije grupe!!! Wed May 07, 2008 2:26 pm | |
| LENTO-POLAKO Gubim glavu i kontrolu aluciniram da sam tamo gde nisam Ispod senke jednog dvorca Gde smo samo ti i ja I jednoj zurci koja nece da prestane Zavedena mizikom a ti Vlasnik mog zivota moj plavi princ Koj me vodi do ludila I ko me radi da pomeram bokove Od strane do strane i dobro
Polako Ja necu da sam koji imam se zavrsi, igraji Polako Tako svuci RBD sa Loney Tunes Polako Igram u snu od karikatura Polako Radi dobro polako ,igraj polako Ja necu da sam koji imam se zavrsi, igraj Polako Tako svuci RBD sa Loney Tunes Polako Igram u snu od karikatura Polako Radi dobro polako ,igraj polako
Oni su bili u reci sobe Kaskada vode spusta se s velikim pritiskom Ovaj san nema nikakvo objasnjenje To je jedna ludost koja ubrzava srce I ima zurke u nasem dvorcu Nema nikoga samo ti ja Necu nista vise nego da igram sa tobom od strane do strane i dobro
Polako Ja necu da sam koji imam se zavrsi, igraji Polako Tako svuci RBD sa Loney Tunes Polako Igram u snu od karikatura Polako Radi dobro polako ,igraj polako Ja necu da sam koji imam se zavrsi, igraj Polako Tako svuci RBD sa Loney Tunes Polako Igram u snu od karikatura Polako Radi dobro polako ,igraj polako
Ja necu da se probudim iz sna Nemojte da uradite da stavim noge preko zemlji Danas necu oduzeti iluziju da budem tvoj vlasnik Necu da vidim kako ce se ova knjiga zavrsiti Noc se ne zavrsava pogotovu nasa ljubav Ti ces biti moja zaljubljena u mojoj prici ,u mojoj istoriji i u mom show Dok vise prolazi vreme ja te vise volim Ii ja necu da ostavim san ljubav koja nas je spojila
Ljubavi nemoj da odes od mene ne Ne menjamo nasu sudbinu Osecam ubrzano moje srce Imam veliki zbog tebe pritisak I hocu da znam koje je tvoja namera Ne pokazujes zbunjenost Kako si , osecas istu emociju Pustime da znam sta osecas dok igras reggeton
Necu da se probudim od sna koga osecam Tu sam sa tobom igrajuci reggeton polako Necu da se probudim i ako svanjiva Ova strast me ubija a ja ludim
Polako Polako Polako | |
| Íàñëîâ: Re: prevodi pesama najpopularnije grupe!!! Wed May 07, 2008 9:57 pm | |
| Besame sin miedo - Poljubi me bez straha
Ne znam kako se desilo da si dosla do mene Sudbina je takva
Ne znam koliko dugo, ali sam te uvek cekao Takvu kakvu sam te sanjao
I sada si ovde
I nikada te nisam pustila da budes deo toga Da bih mogla da zivim
REF: Dodji, poljubi me bez straha Od srca Jedan poljubac koji ce me odvesti do Sunca Poljubi me bez straha Bez objasnjenja Jedan poljubac koji ce me odvesti do tvoje ljubavi Poljubi me bez straha Kao da je poslednje
Ne zanima me sta misle drugi Ti si moja cela istina
Ne zanima me ko je bio pre mene Zelim da te usrecim
I sada si ovde
I nikada te nisam pustila da budes deo toga Da bih mogla da zivim
REF.
Samo jedan poljubac, nista vise Samoca ce nestati
Samo jedan poljubac, molim te Iz tvoje unutrasnjosti
REF.
Od srca... Od srca... A | |
| Íàñëîâ: Re: prevodi pesama najpopularnije grupe!!! Wed May 07, 2008 9:57 pm | |
| Otro dia que va ~Jos jedan dan prolazi~
Vreme je obrisalo Sve u mom srcu Svako secanje Koje je ostavila mrznja
Rastu mi krila Iz korena Zato sto verujem Slepo tebi
Nema nicega sto bi moglo da me pobedi Ako te imam ispod koze Ispunjavas me svetloscu Koja raste prema jugu
Bez osvrtanja Pokusavam da letim Ne postoji niko ko moze Da mi unisti veru Dovoljno mi je da te gledam Da se zaljubim ponovo
REF. 2x: Jos jedan dan prolazi Da bi preporucio Da treba da se voli jos jednom Jos jedan dan prolazi Da bi sanjao Da se uskoro moja proslost vise nikada nece vratiti
Stavi mi flaster Ovde, na Srce Izbavi me Iz unutrasnjosti
Nemoj da dozvolis Da me ponovo povredi Ova muka Da budem bez tebe
Nema nicega sto bi moglo da me pobedi Ako te imam ispod koze Ispunjavas me svetloscu Koja raste prema jugu
Bez osvrtanja Pokusavam da letim Ne postoji niko ko moze Da mi unisti veru Dovoljno mi je da te gledam Da se zaljubim ponovo
REF. 2x
REF. 2x | |
| Íàñëîâ: Re: prevodi pesama najpopularnije grupe!!! Wed May 07, 2008 9:58 pm | |
| ASI SOY YO
Takva sam ja
Ako ti mislis da cu da te sledim Ni ne sanjaj,jer ja nisam takva Ja te trazim bilo gde I radim to kada zelim Ja se krecem na moj nacin Takva sam ja….
Zelim da znas vec jednom od mene Ne ocekujem nista od tebe Ako zelim ja te nadjem Ako zelim ja te poljubim Ako zelim ja te predam Zato…..
REF. Takva sam ja, takva sam ja, takva sam ja… Hvatam koga hocu…I ljubim ga bilo gde… Takva sam ja, takva sam ja… Nije me briga sta izmislja….Nije me briga sta misli…..
Takva sam ja, takva sam ja, Ne okolisam…..Uvek idem direktno na stvar….
Takva sam ja, takva sam ja, Ne ocekujem da me razumeju….kako je tesko biti ja….
I nemoj da kazes da te nisam upozorila Razmisli dobro da li ti odgovara tako Slobodna sam bez strasti Ne postavljam uslove Ne dajem objasnjenja Takva sam ja
Ako postoji druga koja ce te uciniti srecnijim ni ne pomisljaj da cu patiti ne dolazi mi sa izvinjenjima
REFREN.
Takva sam ja, takva sam ja, Hey..Ako otkrijes da sam dobra To je tacno za svaki slucaj | |
| Íàñëîâ: Re: prevodi pesama najpopularnije grupe!!! Wed May 07, 2008 9:59 pm | |
| Srecan Rodjendan (Feliz Cumpleaños)
Nesto specialno sam ti pripremila Znam da ces se iznanaditi U ovom rodjendanu Pojescu tvoje srce Videces kao cu se lose ponasati Tvoje drugarice cu da muvam U ovom rodjendanu Pokusacu da bude naj gori
Necu vise da me obmanjujes ljubavi Dok me varas bez razloga Zbog toga ova farsa se zavrsila Bye bye srecan rodjendan uu sa la lala Srecan rodjus Srecan rodjus
Znam da mozda otici Ali si ti bio isti I u ovom rodjendanu Pojescu tvoje srce
Necu vise da me obmanjujes ljubavi Dok me varas bez razloga Zbog toga ova farsa se zavrsila Bye bye srecan rodjendan uu sa la lala Srecan rodjus Srecan rodjus | |
| Íàñëîâ: Re: prevodi pesama najpopularnije grupe!!! Wed May 07, 2008 9:59 pm | |
| NO PARES (NE PREKIDAJ)
Niko ne moze da zgazi tvoju slobodu Vici jako ako hoce da te ucutkaju Nista ne moze da te zaustavi,ako imas veru Nemoj da stajes sa tvojim imenom ispisanim na zidu…. ispisanim na zidu…..
Ne stidi se nikada,uvek podigni glas Bori se jako,bez mere,ne dozvoli da te prevare Nemoj da stajes sa tvojim imenom ispisanim na zidu…. ispisanim na zidu…..
Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Nemoj imati strah da letis Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Nemoj imati strah da letis
Ne unistavaj dobrotu u tvom srcu, Sve sto radis radi sa ljubavju, Sa krilima,sa vetrom,nemas sta da izgubis Nemoj da stajes sa tvojim imenom ispisanim na zidu…. ispisanim na zidu…..
Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Nemoj imati strah da letis Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Nemoj imati strah da letis OOOO….JEEEE…. | |
| Íàñëîâ: Re: prevodi pesama najpopularnije grupe!!! Wed May 07, 2008 10:00 pm | |
| NO PARES (NE PREKIDAJ)
Niko ne moze da zgazi tvoju slobodu Vici jako ako hoce da te ucutkaju Nista ne moze da te zaustavi,ako imas veru Nemoj da stajes sa tvojim imenom ispisanim na zidu…. ispisanim na zidu…..
| Íàñëîâ: Re: prevodi pesama najpopularnije grupe!!! Wed May 07, 2008 10:01 pm | |
| Wanna play – Hoces da se igramo
Vidis, ja znam u cemu je stvar, tatice Ja sam luda u zgodnom telu Ja znam da hoces zabavu Takvu vrstu zabave kakvu oboje znamo
Ne mogu da ti ispunim sva ocekivanja Gde je deo u igri koji sam ja napisala Nesto daleko od svih predstava Ova devojka je veoma posebna
Oh, oh, tako ti kreces Oh, oh, i jos malo Oh, oh, kada bi samo znao Bice ti kao oh, oh, oh, oh
REF: Hoces da se igramo, hajde postavi igru Meni ne treba zagrevanje da bih se upalila Hoces da se igramo dva puta, hajde Ja cekam, jos uvek cekam Hoces da se igramo, hajde postavi igru Ne mogu da se oduprem, udarac srca postaje isuvise velik Hoces da se igramo dva puta, hajde Ja cekam, jos uvek cekam
Vidis, ja znam u cemu je stvar mamice Ja sam lud, i suvise ako me probas Ukljuci me u svoju zabavu Takvu vrstu zabave kakvu oboje znamo
Obecavam da cu te zadovoljavati dokle god noc traje Tresces se mnogo pre nego sto odem Sledeca stvar, visis na telefonu Pricajuci svim svojim drugaricama o meni
Oh, oh, tako ti kreces Oh, oh, i jos malo Oh, oh, kada bi samo znala Bice ti kao oh, oh, oh, oh
REF.
Necu stati Ne, necu stati Dok ne dobijem ono sto zelim Nastavljam da kupujem Necu stati Ne, necu stati Dobijam ono sto zelim Dobijam ono sto zelim
Necu stati Ne , necu stati Dok se klub ne zatvori Nastavljam da ljuljam Necu stati Ne, necu stati Dobijam ono sto zelim Dobijam ono sto zelim
REF. 2x
Hajde… Hocu da se igram… | |
| Íàñëîâ: Re: prevodi pesama najpopularnije grupe!!! Wed May 07, 2008 10:02 pm | |
| ME HE ENAMORADO DE UN FAN-ZALJUBILA SAM SE U JEDNOG FANA Kada izadjem da pevam vidim te tamo Gledas u mene i ja pocinjem da drhtim Izadjem da te trazim,ali nikad te ne nadjem Uvek odes i ja vicem
Ko mi je ponudio resenje Da sredim moju situaciju Zaljubila sam se u jednog fana I nikad ne mogu da ga nadjem
Ko mi je ponudio resenje (Ko mi je ponudio resenje) Da sredim moju situaciju (da sredim moju situaciju) Zaljubila sam se u jednog fana (zaljubila sam se u jednog fana) Ai,ai,ai,hey
Pitam ovde,pitam tamo I ne zna niko,nista o tebi Nemam vise zelje da pevam Ne zelim da vezbam I vicem
Ko mi je ponudio resenje Da sredim moju situaciju Zaljubila sam se u jednog fana I nikad ne mogu da ga nadjem
Ko mi je ponudio resenje (Ko mi je ponudio resenje) Da sredim moju situaciju (da sredim moju situaciju) Zaljubila sam se u jednog fana (zaljubila sam se u jednog fana) Ai,ai,ai,hey
Santa no soy! -Nisam svetica!
Nisam od zena koje misle da shvataju sta je osecanje dobra ili zla, nikad necu imati reci koje bi ti rekle stvari a da te ne povrede, znam da nije lako da radim sta hocu i da mi ne bude vazno, mozda je to deo mene pusti me da idem,inace ce biti kasno…!
Prelaz: Nisam ti trazila oprostaj, jer znam da je to bila tvoja greska! Voli me,ostavi me,trazi me,ali pusti me da nastavim
Refren: I gde ostaje deo mene koji nikada nije znao gde da ide ako gresim samo voli me,ostavi me,trazi me,ostani dok ti se ne vratim i gde ostaje deo mene koji nikada nije dao srce tebi ne shvatas me…Samo voli me,ostavi me,trazi me,ostani,jer svetica nikad nisam bila…!
Kao sto vidis nisam od zena koje o svemu sude jednim pogledom, nisam ista kao drugi, koji zele stvari koje ne mogu dobiti, dodji i pomozi mi da osetim da mi vise ne treba niko i ovako ne ubijaj istinu, nisam ista,ali svetica nikad nisam bila.
Prelaz: Nisam ti trazila oprostaj, jer znam da je to bila tvoja greska! Voli me,ostavi me,trazi me,ali pusti me da nastavim
Refren:
Svetica nisam,i necu biti…
Refren: | |
| Íàñëîâ: Re: prevodi pesama najpopularnije grupe!!! Wed May 07, 2008 10:02 pm | |
| ME HE ENAMORADO DE UN FAN-ZALJUBILA SAM SE U JEDNOG FANA Kada izadjem da pevam vidim te tamo Gledas u mene i ja pocinjem da drhtim Izadjem da te trazim,ali nikad te ne nadjem Uvek odes i ja vicem
Pitam ovde,pitam tamo I ne zna niko,nista o tebi Nemam vise zelje da pevam Ne zelim da vezbam I vicem
Santa no soy! -Nisam svetica!
Nisam od zena koje misle da shvataju sta je osecanje dobra ili zla, nikad necu imati reci koje bi ti rekle stvari a da te ne povrede, znam da nije lako da radim sta hocu i da mi ne bude vazno, mozda je to deo mene pusti me da idem,inace ce biti kasno…!
Refren: I gde ostaje deo mene koji nikada nije znao gde da ide ako gresim samo voli me,ostavi me,trazi me,ostani dok ti se ne vratim i gde ostaje deo mene koji nikada nije dao srce tebi ne shvatas me…Samo voli me,ostavi me,trazi me,ostani,jer svetica nikad nisam bila…!
Kao sto vidis nisam od zena koje o svemu sude jednim pogledom, nisam ista kao drugi, koji zele stvari koje ne mogu dobiti, dodji i pomozi mi da osetim da mi vise ne treba niko i ovako ne ubijaj istinu, nisam ista,ali svetica nikad nisam bila.
Refren:
Svetica nisam,i necu biti…
Refren: | |
| AUN HAY ALGO
Ipak postoji nesto
Izmedju mene I tebe Se radja nesto U mojoj unutrasnjosti Ostajes
Znam da ti I ja Imamo proslost Koja nam se mozda Nikada vise nece dogoditi
U unutrasnjosti koze Postoji jedno zbogom koje je tesko zaboraviti Ali takodje Se rodila jedna ljubav Koja moze da ucini cudo..
REFREN. Ako nekada Mislis na mene Mozda kada me vidis Postanes srecan Mozda izmedju nas Ipak ostoji nesto od ljubavi Ako nekada Mislis na mene Mozda kada me vidis Postanes srecan Mozda izmedju nas Ipak ostoji nesto od ljubaviiiii….
Izmedju tebe I mene Su stara osecanja Mislim da se nece Ponoviti nikada..
Znam da ti I ja Imamo pricu Koja nas je ostavila U sredini samoce…
REFREN…
Dobro me pogledaj Ja sam jos ovde Umirem,da te nadjem u sedi Dobro me pogledaj Ja sam jos ovde Slusaj me,ne znam da zivim bez tebe…. REFREN. | |
| Íàñëîâ: Re: prevodi pesama najpopularnije grupe!!! Wed May 07, 2008 10:04 pm | |
| CUANDO EL AMOR SE ACABA
Kad se ljubav zavrsi
ustajem i nijedna od mojih misli ne odlazi zbunjena sam bez znanja gde idem Ja sam jedna devojka zaljubljenau tvoje dodire Izlazim napolje kao motor
Trazim bez znanja S kim ces otici mirim se mislju Da se i sa drugima ovako poigravas idem da zalecim oziljke sa srca koje je danas oslobodjeno tvoje kontrole
REF: ne mogu da razumem, ne zelim da razumem Razlog ove situacije Ali ne mogu da nastavim Da zavisim od tvog raspolozenja Gasi se ljubav, gasi se strast Ti zaboravljas sve Ali danas je dan Kada je tvoj glas vec nestao.
Necu vise tragati za tvojim mirisom Detalji su nestali i ja odbijam da mislim Da cu tvoju stranu osvetljivati idem da zalecim oziljke sa srca koje je danas oslobodjeno tvoje kontrole | |
| | | Sponsored content
| Íàñëîâ: Re: prevodi pesama najpopularnije grupe!!! | |
| |
| | | | prevodi pesama najpopularnije grupe!!! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Íå ìîæåòå îäãîâîðèòè íà òåìå ó îâîì ôîðóìó
| |
| |
| |
|