| Dulce,Anahi & Mayte Dok se ne regujete pojavice vam se samo par tema, a kad se regujete imacete sve! regujte se!!! |
|
| prevodi pesama najpopularnije grupe!!! | |
| | |
Аутор | Порука |
---|
nice_girl Moderator
Број порука : 391 Join date : 04.05.2008 Age : 30
| Наслов: Re: prevodi pesama najpopularnije grupe!!! Wed May 07, 2008 10:05 pm | |
| RBD – Algun dia (Jednog dana)
Išla sam da se pronađem u tvom pogledu I osetimse zaljubljenom Bila sam manje krhka pored tebe Ali sve je bila laž Otišao si iz mog života I izgubila sam... I dalje je živo sećanje na tebe Boli me da mislim na tebe Tužna sam ali se držim Iako si me zaboravio Znam da ćeš pre ili kasnije Shvatiti koliko sam te volela
Jednog dana iznenada Polako ću ti nedostajati Jednog dana,jednog jutra Osetićeš da ti falim I u sebi ćeš osetiti ljubav Niko ne zna šta ima,dok na kraju to ne izgubi
I svaki put kad te vidim Ne poričem,još me boli Ali znam da ću jednog dana biti dobro Iako si me zaboravio Znam da ćeš pre ili kasnije Shvatiti koliko sam te volela | |
| | | nice_girl Moderator
| Наслов: Re: prevodi pesama najpopularnije grupe!!! Thu May 08, 2008 11:02 pm | |
| Fui La Nińa-Bila sam devojcica
Bila sam devojcica koju si oduvek zeleo u meni Bila sam devojcica koja je sve promenila zbog tebe Zelela sam da mislim da ce tako nasa prica imati srecan kraj Zelela sam da se pretvaras da ti barem malo znacim
Kao sto vidis ovo sam ja,prestani da trazis u meni nesto cega nema Kao sto vidis ovo sam ja,sa tvojom samocom sam otisla i vise nikad se ne vracam
Tako providno,nista se ne moze sakriti Pokusala sam da ti pokazem,da me volis bez maski i pogresila sam Zelela sam da mislim da ce tako nasa prica imati srecan kraj Zelela sam da se pretvaras da ti barem malo znacim
Kao sto vidis ovo sam ja,prestani da trazis u meni nesto cega nema Kao sto vidis ovo sam ja,sa tvojom samocom sam otisla i vise nikad se ne vracam
Bila sam devojcica koju si oduvek zeleo u meni Bila sam devojcica koja je sve promenila zbog tebe
Kao sto vidis ovo sam ja,prestani da trazis u meni nesto cega nema Kao sto vidis ovo sam ja,sa tvojom samocom sam otisla i vise nikad se ne vracam Kao sto vidis ovo sam ja,prestani da trazis u meni nesto cega nema Kao sto vidis ovo sam ja,sa tvojom samocom sam otisla i vise nikad se ne vracam
Kao sto vidis ovo sam ja,ovo sam ja... Kao sto vidis...
Bila sam devojcica koja je sve promenila zbog tebe | |
| Наслов: Re: prevodi pesama najpopularnije grupe!!! Thu May 08, 2008 11:04 pm | |
| SOLO QUEDATE EN SILENCIO. ~Samo ostani u tisini~
Nadjem te budnog Kažeš mi "žao mi je" I pustis jednu suzu Grliš me, a ja se hladim Trazis me da te poljubim A ja gubim dah
Samo cekaj jedan trenutak Samo mi reci da nije istina
Samo ostani u tisini, pet minuta Zagrli me jedan trenutak dodji pored mene Dacu ti poslednji poljubac Najdublji Sacuvacu svoja osecanja I otici cu daleko od tebe
Imam toliko straha i ne mogu da shvatim Gde sam pogrešio Grliš me a ja se hladim Moliš me da te poljubim A ja polako gubim dah…
Samo cekaj jedan trenutak Samo mi reci da nije istina
Samo ostani u tisini, pet minuta Zagrli me jedan momenat dodji pored mene Dacu ti poslednji poljubac Najdublji Sacuvacu svoja osecanja I otici cu daleko od tebe
Dajmi mi ruku Vratimi mi dah Reci mi da me voliš I da nisi kriv
Bar jedan momenat reci Da nije istina…
Samo ostani u tisini … Zagrli me jedan momenat Dacu ti poslednji poljub… Sacuvacu svoja osecanja I otici cu daleko od tebe
Samo ostani u tisini, pet minuta Zagrli me jedan momenat dodji pored mene Dacu ti poslednji poljubac Najdublji Sacuvacu svoja osecanja I otici cu daleko od tebe. | |
| Наслов: Re: prevodi pesama najpopularnije grupe!!! Thu May 08, 2008 11:04 pm | |
| Enséñame ~Nauci Me~
Bol je saznanje da se nase moze zavrsiti Zato sto prosto i jednostavno nikada nisam znala da glumim. I znam da umires zamnom, zivis za mene I nikada me nisi ostavio iza Iako znas da me je ponekad samo strah. Ali zivis u meni, zajedno samnom, U mojoj unutrasnjosti, u ovom zbunjenom srcu. Zato te pitam, molim te
Refren: Nauci me da te volim malo vise I da saosecam s' tobom. Ljubav koju mi dajes polako se hladi, Hocu da te vidim odmah Nauci me da te volim malo vise I da zivim sa tobom, Jer ne podnosim osecaj usamljenosti Saznanja da si moj, hocu da idem gde ti ides...
Daleko od pomisli da radim nesto lose, Moram da priznam Da me je sve ovo izaslo lose.
Zato cu nauciti, ziveti, zagrliti te vise i vise I ne zelim i ne smem i ne mogu da te ne vidjam Zato sto zivis u meni, zajedno sa mnom, U mojoj unutrasnjosti, u ovom zbunjenom srcu. Zato te pitam, molim te...
Refren...
(Bol je saznanje da se nase moze zavrsiti Zato sto prosto i jednostavno nikada nisam znala da glumim.)
Nauci me... I da se saosecam sa tobom... Polako se hladi, Hocu da te vidim odmah...
Nauci me da te volim malo vise I da zivim sa tobom, Jer ne podnosim osecaj usamljenosti Saznanja da si moj, hocu da idem gde ti ides... | |
| Наслов: Re: prevodi pesama najpopularnije grupe!!! Thu May 08, 2008 11:05 pm | |
| Santa no soy ~Nisam svetica~
Nisam od zena koje misle da shvataju sta je osecanje dobra ili zla, nikad necu imati reci koje bi ti rekle stvari a da te ne povrede, znam da nije lako da radim sta hocu i da mi ne bude vazno, mozda je to deo mene pusti me da idem,inace ce biti kasno…!
Prelaz: Nisam ti trazila oprostaj, jer znam da je to bila tvoja greska! Voli me,ostavi me,trazi me,ali pusti me da nastavim
Refren: I gde ostaje deo mene koji nikada nije znao gde da ide ako gresim samo voli me,ostavi me,trazi me,ostani dok ti se ne vratim i gde ostaje deo mene koji nikada nije dao srce tebi ne shvatas me…Samo voli me,ostavi me,trazi me,ostani,jer svetica nikad nisam bila…!
Kao sto vidis nisam od zena koje o svemu sude jednim pogledom, nisam ista kao drugi, koji zele stvari koje ne mogu dobiti, dodji i pomozi mi da osetim da mi vise ne treba niko i ovako ne ubijaj istinu, nisam ista,ali svetica nikad nisam bila.
Prelaz: Nisam ti trazila oprostaj, jer znam da je to bila tvoja greska! Voli me,ostavi me,trazi me,ali pusti me da nastavim
Refren:
Svetica nisam,i necu biti…
Refren: | |
| Наслов: Re: prevodi pesama najpopularnije grupe!!! Thu May 08, 2008 11:05 pm | |
| Liso , Sensual ~Prava , Sensualna~
Videla sam ga , kako dolazi , nikada nisam videla takvog lepog decka Videla sam ga , kako prolazi pred mojih ociju kao san Ali sam ga izgubila u instantu , u medjuvremenu sam pala , samo mogu da se setim njegove kose , pravu i sensualno.
Video sam je , kako dolazi kao boginja izmedju ljudi Video sam je , kako prolazi i pogledali smo se direktno Ali je decko bio ljubomoran , i napravio me kao velikog medveda , samo mogu da se setim miris njene kose
Bila je prava i sensualna , sva njena/njegova kosa Bila je prava i sensualna , sva njena/njegova kosa Kako moci zaboraviti , ako mi je ostalo duboko Kako da prestane da mi nedostaje , ako je ostala u mom snu
Mozda , mozda smo dve iste duse Mozda se nadjemo bilo gde Imam nadu , ako nije danas onda sutra Znam da ce se uskoro vratiti njena/njegova kosa , prava i sensualna
Bila je prava i sensualna , sva njena/njegova kosa Bila je prava i sensualna , sva njena/njegova kosa Kako moci zaboraviti , ako mi je ostalo duboko Kako da prestane da mi nedostaje , ako je ostala u mom snu | |
| Наслов: Re: prevodi pesama najpopularnije grupe!!! Thu May 08, 2008 11:06 pm | |
| Este corazon ~Ovo Srce~
Kako da Povratim tvoju ljubav Kako da izvucem tugu Iz svog srca Moj svet se samo okrece oko tebe
Kako da izlecim Ovaj duboki bol Osetim u svojim venama kako trci Tvoje disanje Toliko sam povezana sa tobom
Cak te i u svojim snovima vidim Bez tebe umirem
REF: I ovo Srce koje si ukrao Kada si otisao Otisao si sa mojim poljupcima Sa mojim pljupcima i mojim snovima I ovo Srce kuca Svaki put sve sporije I osetim u svojoj unutrasnjosti Kako se vatra nije ugasila
Nije se ugasila...
Kako da smirim Ovu duboku opsesiju Kako da objasnim svojoj dusi Da se zavrsilo Pocinjem da ludim za tobom
Cak te i u svojim snovima vidim Bez tebe umirem
REF.
I dalje gori... I dalje gori...
Dok postoji ljubav... Nije se ugasila ljubav...
I ovo Srce...
REF. | |
| Наслов: Re: prevodi pesama najpopularnije grupe!!! Thu May 08, 2008 11:06 pm | |
| Celestial ~Nebeski~
Ako me jednog dana vidiš da padam Nemoj da pomisliš da sam pred tvojim nogama Ako me jednog dana vidiš da plačem Ne zanosi se da ću da molim Iako sam se zaklela da ću te zaboraviti Iako više ne budeš sa mnom,nedostajaćeš mi
Ako ti kažu da sam loše Kunem ti se,proći će me Ako misliš da nisam srećna,preživeću Iako kopaš po rani i rugaš se mom životu Ubrzo iz mog pepela ćeš me videti da letim
Jer voleti je nešto nebeski A ti nemaš krila Jer voleti je nešto nebeski A ti nemaš dušu Voli se bez straha i mere Voli se otvoreno nebo,otvoreno i bez kompleksa Voli se čak do besa,kao da je karma Voli se bez razmišljanja jer je ljubav nebeska
Ako ti pričaju da umirem za tobom Pazi,možda te lažu Ako te jednog dana ponovo vidim Obećavam ti da ću biti dobro Iako kopaš po rani i rugaš se mom životu Ubrzo iz mog pepela ćeš me videti da letim | |
| | | ~$wEeT gIrL~ Pocetnik
Број порука : 86 Join date : 13.05.2008 Age : 28 Локација : Srbija
| Наслов: Re: prevodi pesama najpopularnije grupe!!! Sun May 18, 2008 2:59 am | |
| Es dolor el saber que lo nuestro se puede terminar porque simple y sencillamente nunca he sabido actuar
Y se que mueres por mi, vives por mi y nunca me has dejado atras aunque sabes que aveces yo soy solo miedo
pero vives en mi, junto a mi en mi interior en este corazуn confundido por eso te pido por favor
Coro: Ensйсame a quererte un poco mas y a sentir contigo el amor que tu me das desvancece el frio Quiero verte ya Ensйсame a quererte un poco mas y a vivir contigo que no aguanto la ansiedad de saberte mio quiero ir donde vas
Lejos de pensar que me estoy haciendo mal tengo que reconocer que todo esto me ha salido mal
Por eso voy a aprender, voy a vivir voy a abrazarte mas y mas y no quiero y no debo y no puedo dejar de verte por que vives en mi junto a mi en mi interior en este corazуn confundido por eso te pido por favor
Coro
Es dolor el saber que lo nuestro puede terminar por que simple y sencillamente nunca he sabido actuar
coro | |
| Наслов: Re: prevodi pesama najpopularnije grupe!!! Sun May 18, 2008 3:00 am | |
| Si mirara atrбs,
intento volar no hay nadie que pueda destruir mi fe, me basta mirarte para enamorarme otra vez.
Otro dнa que va... para recomenzar, para amar una vez mas Otro dнa que va... para sonar, que pronto mi pasado nunca mas ya volverб Otro dнa que va... para recomenzar para amar una vez mas Otro dнa que va... para sonar que pronto mi pasado nunca mas ya volverб.
Ponme un parche aquн en el corazуn, redecуrame el interior, no permitas que me vuelva a herir, esta angustia de estar sin ti No hay nada que me pueda vencer, si te tengo detrбs de la piel, me vas llenando de luz, que va creciendo hacia el sur.
Si mirara atrбs, intento volar no haynadie que pueda destruir mi fe, me basta mirarte para enamorarme otra vez.
Otro dнa que va... para recomenzar, para amar una vez mas Otro dнa que va... para sonar que pronto mi pasado nunca mas ya volverб Otro dнa que va? para recomenzar para amar una vez mas Otro dнa que va... para sonar que pronto mi pasado nunca mas ya volverб
Otro dнa que va... para recomenzar para amar una vez mas Otro dнa que va... para sonar que pronto mi pasado nunca mas ya volverб Otro dнa que va... para recomenzar para amar una vez mas Otro dнa que va... para sonar que pronto mi pasado nunca mas ya volverб | |
| Наслов: Re: prevodi pesama najpopularnije grupe!!! Sun May 18, 2008 3:01 am | |
| Asi Soy Yo lyrics
SI TU PIENSAS QUE TE VOY A PERSEGUIR NI LO SUENES NO SOY ASI YO TE BUSCO DONDE SEA Y LO HAGO CUANDO QUIERA YO ME MUEVO A MI MANERA ASI SOY YO...
QUIERO QUE LO SEPAS DE UNA VEZ POR MI NO ESPERO NADA DE TI Y SI QUIERO YO TE ENCUENTRO SI DESEO YO TE BESO SI YO QUIERO YO TE ENREDO.. PORQUE
ASI SOY YO...ASI SOY YO, ASI SOY YO ATRAPO AL QUE QUIERA...Y LO BESO DONDE SEA ASI SOY YO, ASI SOY YO NO ME IMPORTA LO QUE INVENTE...NO ME IMPORTA LO QUE PIENSE
ASI SOY YO, ASI SOY YO NO DIGO COSAS EN VANO...SIEMPRE VOY DIRECTO AL GRANO
ASI SOY YO, ASI SOY YO NO PRETENDO QUE ME ENTIENDAN...QUE DIFICIL ES SER YO!!!
Y NO DIGAS QUE YO NO TE LO ADVERTI PIENSA BIEN SI TE CONVIENE ASI ANDO LIBRE SIN PASIONES NO ME PONGO CONDICIONES YO NO DOY EXPLICACIONES ASI SOY YO | |
| | | brana_buntovnica Trudi se,voli da pise
Број порука : 164 Join date : 28.03.2008 Age : 31 Локација : bgd
| Наслов: Re: prevodi pesama najpopularnije grupe!!! Sun May 18, 2008 5:31 pm | |
| ali owo su prewodi na srpski | |
| | | Sponsored content
| Наслов: Re: prevodi pesama najpopularnije grupe!!! | |
| |
| | | | prevodi pesama najpopularnije grupe!!! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Не можете одговорити на теме у овом форуму
| |
| |
| |